Vilket paket passar mig

Vilket paket passar mig.

Utbildning tar tid. Vi rekommenderar att man tränar mycket hemma innan man startar kursen.

Om man fortfarande efter att ha läst detta känner sig osäker på just sin kunskapsnivå så är det bara att ringa Jennie på kontoret 0340-13610 eller maila till info@postrafikvbg.se så skall vi göra vårt bästa för att guida just dig till rätt paket.

Vi kan även erbjuda intensivutbildning med automatbil till samma pris (begränsat antal platser)

Vi utbildar även dig som inte har möjlighet att träna hemma.

 

15-20 lektioner.

Jag har kört mycket bil hemma. Under de senaste året eller åren har jag kört minst några gånger i veckan. När jag kör olika bilar kan jag hantera växellådan utan att blicken lämnar vägbana. Jag kan starta i uppförsbacke både med och utan handbroms. Jag kan även backa samt parkera bilen utan problem.

15-20 lektions  paketen passar dig som redan har gjort en utbildning på trafikskola men av ngn anledning inte slutförde utbildningen eller för dig som har tränat massor hemma men behöver hjälp med slutklämmen. Fokus på utbildningen kommer att ligga på risktänkande, regelkunskap och hastighetsanpassning både i  tätort och utanför tätort.

 

25-30 lektioner.

Jag kan hantera bilen okey, jag har inte övningskört jättemycket men har kommit underfund med hur koppling och växellådan fungerar. Jag har testat både att backa, starta i backe samt parkera men känner mig osäker på alla dessa moment.

25-30 lektioner passar dig som har en övergripande kunskap när det gäller manövrering men känner att du behöver mer rutin samt känna dig säkrare i alla delar av utbildningen.

Fokus på utbildningen kommer till att börja med ligga på att hantera bilen på ett sparsamt samt bra sätt. När dessa delar känns bättre kommer utbildningen övergå till risktänkande, regelkunskap och hastighetsanpassning både i tätort och utanför tätort.

 

35-40 lektioner.

Dessa paket passar dig som känner dig väldigt osäker på att hantera bilen. Till att börja med kommer vi att jobba med att hantera koppling och växellåda. Man övergår sen till att lära sig att starta i uppförsbacke. När dessa moment känns bra fortsätter man med manövrering i form utav backning samt parkering. Man stegrar sedan utbildning och jobbar med risktänkande, regelkunskap och hastighetsanpassning både i tätort och utanför tätort.


Descargar musica